Welkom

Welkom op de website van Schouten Houtbouw.


Bent u op zoek naar vrijblijvend advies? Kijk dan hoe u ons kunt bereiken op onze contact-pagina! We hopen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Schouten Houtbouw: een jong bedrijf, vol ambitie en ervaring. Bart Schouten is opgegroeid in een familie met een groot bloembollenbedrijf en een ondernemingsrijke omgeving. Hij startte zijn carrière in het maken van bitumineuze en kunststof daken. Na de studie Bouwkunde, specialiseerde Bart zich in restauratie en onderhoud van monumentale panden. En verbouwde ondertussen zelfstandig zijn eigen woning.

 

 

 

Passie voor hout staat voorop, maar Schouten Houtbouw heeft een allround ervaring en een uitgebreid netwerk voor het uitvoeren en aanbesteden van overige klussen in en om het huis.

Passie voor Hout is ontstaan uit liefde voor een van de oudste natuurlijke materialen die de mens kent. De schoonheid van hout betovert iedereen. Het creëren van houten gebouwen, meubels en kasten van hout, voor met name de tuin, maar ook intern, geeft ons veel voldoening.

We zijn toegewijd aan uw tevredenheid, zodat onze producten worden gekenmerkt door een zorgvuldige afwerking en aandacht voor detail. Vandaar dat vele elementen passievol handmatig worden uitgevoerd of met behulp precisiegereedschappen.

Wij bieden individuele benadering van elke bestelling. Met elke klant bespreken we de keuze van het houtsoort, het ontwerp en de wijze van afwerking. Wij bieden ook periodiek onderhoud om ervoor te zorgen onze producten worden onderhouden in uitstekende staat voor jaren.

Neem gerust contact op.